logo 
 • 1
  peshkim
  peshkimi ne vilu
 • 2
  viluni
  lundrimi ne vilu
 • 3
  plazhi
  plazhi i velipojes
 • 4
  plazhi
  plazhi i Velipojes
 • 5
  Peshkim
  Peshkim ne Lagune

Komuna Velipoje

Lajmet e Fundit

Perfunduan punimet te fazes se 2-te e perpunimit dhe sistemimit te ujrave te zeza ne plazhin e Velipojes.
Drejtoria e Marëdhënieve me Publikun:
Shërbime

Media Gallery

Asnjë rezultat i gjetur!
 
kryetari

Z. Pashko Ujka

Kryetari komunës Velipojë

Shkruaj Kryetarit
1 2 3 kalendar
Të gjitha të drejtat e rezervuara, © 2013, Komuna Velipoje